Elikkäs lähdimme iloisin mielin ystäväni Jennyn kanssa perjantaina kohti Turku KV:tä ja jännityksellä odotimme mitä mahtaa viikonlopusta tulla. Bortsut esiintyivät Turussa lauvantaina, mutta jouduin menemään messukeskukseen myös sunnuntaina, koska olin luvannut esittää tuttuni beaglen. :) Yöpymiset tapahtuivat mummini luona, jonka luota on messukeskukseen viiden minuutin ajomatka.

Lauvantaina bortsut alkoivat klo:10.00, saavuimme näyttelypaikalle hyvissä ajoin ennen kehän alkua (1,5h). Esitin Kiton tällä kertaa itse ja perkule kun koira liikkui laiskasti! Sitä sai oikein vetää perässä... oltiin vähän ravailtu ennen kehään menoa ja silloin koira liikkui ihan nätisti, mutta kehässä jalat ei koiralla meinanneet liikkua mihinkään... no jaa. Tässä arvostelu...

Tuomari: Leila Kärkäs, Suomi

Pienikokoinen narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Lyhyt linjainen pää. Kallossa pyöreyttä ja hieman liikaa poskia. Haja asentoiset korvat. Niukasti kulmautunut edestä. Hyvä takaosa. Hyvä etulinja ja rintakehän vahvuus. Liikkuu turhan lyhyellä askeleella. Askelissa saisi olla enemmän voimaa. Erinomainen karva. Miellyttävä käytös.

Tulos: NUO H

No EH:tahan sieltä toivottiin, mutta aina ei voi voittaa :D Parista asiasta olen samaa mieltä esim. etukulmaukset todellakin on niukat, mutta korvat ei todellakaan ole haja asentoiset, tuomari ei vain saanut niitä nousemaan :D Tuo askel pituus harmittaa, se olisi varmasti ollut pidempi, jos koira olisi juossut kunnolla :/


(c) Heidi Peltola


Kito hymyilee tuomarille :)


Kito odottaa Annan sylissä vuoroaan

Sielähän me sitten bortsujen jälkeenjuostiin kehästä kehälle morjestamassa ihania ihmisiä ja koiria :) Käytiin stabyhoundeja ja afgaaneja ainakin katsomassa.

 

Sunnuntaina sitten olikin vuorossa beaglen esittäminen :) Hupi eli Hessin Iowa on aika villi tapaus, joten esitämisessä oli työtä ;) En ole koskaan eläissäni esittänyt beaglea ja pakko myöntää, että se oli ihan kivaa. Hupi esiintyi kauniisti, vaikka ei kyllä kamalasti tykännyt kun tuomari tutki peräpäätä ja Hupi pisti aikamoisen mekkalankin pystyyn, kun huomasi omistajansa Minnan kehän laidalla, mutta muuten meni ihan hienosta... paremmin kun odotin :D Tulos taas ei ollut yhtään sitä mitä odotin... Hupin tulos olis myös NUO H. Hupi on saanut edellisitä näyttelyitä lähes vain ERIä ja yhden EHn ja nyt sitten minun esittämänäni Hn, niin jotenkin tuntuu, että tuo tulos olisi minun vikani :/ Tuomari sanoi Hupia kevyeksi ja pitkäjalkaiseksi, mitä Hupi kyllä onkin.


Hupi odottaa vuoroaan


Hampaiden tarkistus :)

Valitettavasti enempää kuvia ei beagleista ole, ku kamera alko temppuilemaan. Takana on nyt kiva viikonloppu Turussa ja tuli tavattua taas kaikkia ihania ihmisiä ja koiria :)

Käytiin myös tapaamassa viikonloppuna Jennyn ja minun ystäväämme Karoa ja Karon avomiestä Anttia :) Sielä menikin sitten illat pelaillessa xbox:ia ja aiheuttamalla pariskunnalle kunnon koirakuumeen x) Heillä voi olla kohta on pieni pentu kotona, puheet oli ainakin sen mukaiset! ;)

Eli takana on nyt erittäin koira painotteinen viikonloppu! :) Reissussa on kivaa, mutta on kyllä myös kiva tulla joskus kotiin -> nyt nukkumaan!