Pitkästä aikaa taas tännekkin kirjoittelen...

Joulu meillä meni ihan hyvin :) Kito sai lahjaksi paljon puruluita kavereiltani ja kaksi frisbeetä, jotka on ollu kovassa käytössä ;) Kito ei vaan tajunnut, sitä, että hän saa repiä lahjapaperit itse :D Katto mua vaan hölmönä ja ootti, että minä avaan... ehkä ens jouluna Kito osaa jo avata ite.

Joulun jälkeen, Kito järjestikin äitille pari "iloista" yllätystä... Ensin neiti päätti syödä bepanthen tuubin, söi koko tuubin, vain korkki jäi....No eihän siinä, mitään ite olin töissä, ja kun tulin töistä kotiin, isäni sano mulle, että sun koiras oksens ja siel oksennuksen seassa oli jotain muavia ja jotain muuta rompetta. Ajattelin, että Kito oli taas syönyt jotaan pahvia tai vastaavaa... no kun menin kattomaan koiraa, niin löysin lattialta bapanthen tuubin korkin, no sittenhän mulle valkeni. Onneks kaikki rompe tuli luultavast oksennuksen mukana pois ja suurin osa siit bepanthen rasvastakin, sillä koira on syönyt ihan normaalisti ja käynyt kakallakin ihan normaalisti, onneksi ei jäänyt sinne mahaan ja aiheuttanut suolisto tukosta.

No toinen yllätys olis se, kun Kito päätti rikkoa kalliin kevythäkkinsä, jossa se on nukkunut yöt. Oli syönyt siitä vetoketjua sellaset 5cm... onneks sitä pystyy vielä joten kuten käyttämään, niin ei tarvinnut uutta, mutta häkki otettiin pois lattialta, ettei Kito riko sitä enempää ja tästä lähin se otetaan esille vaan, kun mennään näyttelyihin.

Näyttelyistä puheen ollen, ollaan Kiton kanssa menossa Turku Top Dog Show:hun 22-23.1.2011... Bordercolliet ovat sunnuntaina 23.1 klo: 9.30, saa tulla kattomaan ja juttelemaan ;D En osaa sano vielä millaiset vaatteet laitan, mutta etteköhän te koiran tunnista. :)  www.showlink.fi/tds2011/index.html

Terveisin Janni & Kito