Anteeksi kauheasti näin monen kuukauden kirjoitus tauko!! Ollu ollut kauhea kiire koulun ja kaiken muunkin kanssa... konekkin hajosi tässä välissä, joten olin hetken ilman omaa konetta.

Mutta meille kuuluu hyvää :) käytiin Kitos kanssa tässä välissä helsingin pentunäyttelyssä. Kito oli ainut bordercollie ja näin ollen ROP :) Saatiin myös KP... hyvää harjoitusta oli tuo kehässä pyörähtäminen, vaikka mammaa taisi jännittää enemmän, kun koiraa. Ongelma on vaan, että Kito vetää kun juostaan kehässä, täytyy vähän vielä sitä harjoitella, mutta seisominen sujui erittäin hyvin. :) Paimenkoira kehässä ei Kiton kanssa enään eteenpäin päästy, mutta oli mukava reissu ja pari tuttuakin tuli nähdyksi :)

Kovasti Kito rakastaa lunta ja ulkona pitäisi olla vaan koko ajan. korvaliimaukset ollaan jätetty pois, kun toinen korva meinas nousta pystyyn... korvat jäivät melko kauvas toisistaan, mutta ei haittaa minua. Ovat sentään symmetriset ja puolipystyt :) Vielä Kiton kanssa harjoitellaan hihnassa kävelyä, kun ei se oikein ota luonnistuakseen, täytyy katsoa jos löytyisi siihen joku toinen opetus keino, kun ei tuo pysähtymis taktiikka oikein toimi. hyppimine ihmisiä vasten on myös meillä melkoinen ongelma, josta yritetään päästä eroon.

Voisiko joku muutes neuvoa! Meillä on Kiton kanssa sellainen ongelma, että Kito hyppää minun sänkyyn aina silloin kun olen poissa huoneesta ja repii sieltä kaikki peitot ja muuta lattialle ja makailee sielä, vaikka sitä ei ole koskaan sänkyyn päästetty. En haluaisi, että Kito menee sänkyyn ollenkaan, mutta en tiedä kuinka estän sitä tai opetan sille, että sinne ei saa mennä. Kito ei koskaan edes yritä sänkyyn kun olen huoneessa sen kanssa, enkä voi torua sitä enää jälkeen päin.

Mutta eipä tässä muuta :) Hyvää joulun odotusta kaikille, ja lupaan yrittää kirjoitella nyt tiuhemmin :)