Tultii perjantaina 24.9 tänne Kymenlaaksoon käymään, tuolta Turusta, oli kyllä pitkä matka.

Matkustettin Kiton kanssa Turusta Helsinkiin Junalla, eikä tyttö ollut siitä moksiskaan, päinvastoin! Samassa vaunussa oli suloinen pieni welsh corgi tyttö ja joku pystykorva mix uros. No sen corgin kanssahan Kito tietysti alkoi riehumaa ja niin junamatka meni erittäin mukavasti, leikkien ja nukkuen.

No juna vaihtui helsingissä sitten bussiin. Alkumatka meni ihan hyvin, Kito nukkui ensimmäisen tunnin, mutta toinen tunti menikin sitten vähän huonommin. Kito kärsii matkapahoinvoinnista, joten Kito oksensi bussiin neljä kertaa. Onneksi Kito oksensi mukana olleen pyyhken päälle, eikä bussin lattialle.

No päästiin onneksi perille asti ja täällä on ollut tosi mukavaa, Kitonkin mielestä, vaikka onkin joutunut olemaan välillä autossa. Ollaan käyty kaikki sukulaiset läpi ja Kito on päässyt leikkimään serkkuni kahden koiran kanssa. Peppi on 1/4 saksanseisojaa ja 3/4 bordercollieta ja Helmi on Pepin pentu ja isänä toimi lk collie. Helmestä ja Kitosta on ollut kivaa riehua ympäri taloa, Peppiä ei niin enää nuorten leikit kiinnostanut. :)

Kito on päässyt myös katsomaan Toftiina kaniani, mutta ei ollut siitä kovin kiinnostunut.

Kotkan koirapuistossakin käytiin, mistä saatiina kaveriksi pieni villakoira uros. Leikistä ei oikeen meinannut tulla mitään, kun villakoira kaveria kiinnosti enemmän koirapuiston hajut, kun kito. :)

mutta tällästä täällä, saas nähä minne tänään eksytään...