No enpä ole tännekkään kerennyt kirjoittaa, kun ei ole omaa konetta käytössä. No tässä vähän kuulumisia...

Keskiviikko 8.9.2010:

Keskiviikkona ei tehty mitään erityistä, käytiin lenkillä seropi Milon, Milon omistajan Anun ja kaverini Maikun kanssa. Lenkki reitti oli vaan aika huono sillä koira näytti lenkin jälkeen tältä...

    

Noissa oliki paljo nyppimistä.

Tää ei ollu kivaa...

Emännän housut näytti tältä.

 

Torstai 9.9.2010:

No tää olikin sitten  jo vähän vilkaampi päivä, käytiin nimittäin Turun keskustassa pyörimässä. Kito oli asiasta ihan hämillään, kun joka puolella meni hirveästi autoja, ihmisiä ja pyöriä. Ekat viisi minuuttia meni siihen, että neiti päätti vain istua ja ihmetellä hälinää. Alussa Kiton piti aina pysähtyä, kun ihminen tai pyörä tuli vastaan, mutta vähän ajan jälkeen käveltiin siellä ihan samalla tavalla kun millä tahansa päivälenkillä... tuleva citykoira :)

Käytiin samalla, kun kerran Turussa oltiin niin katsomassa yhtä koirapäiväkotia. Kito pääsi leikkimään parin päiväkodin koiran kanssa ja tykkäsi hirveästi olla sielä, mukava paikka kaikin puolin... pitää varmaan mennä joskus toistekkin käymään :)

 

Perjantai 10.9.2010:

No perjantaina sitten Kito sai ensimmäisen rokotteensa. Eläinlääkärin mielestä Kito on reipas ja hyvin kehittynyt narttu pentu, joka on kiinostunut ympäristöstään niin kun terveen pennun kuuluukin. Kito ei edes huomannut pikkiä, kun se pistettiin niskaan, pöydällä olleet herkut taisivat olla hyviä. ;)

Kysyin eläinlääkäriltä myös Kiton korvien punoituksesta ja likaisuudesta, nimittäin Kiton korvat ovat välillä kovin punaiset ja likaantuvat nopeasti. Eläinlääkäri käski putsata korvat joka päivä, viikkon ajan ja soittaa sitten hänelle. Katsotaan mitä tapahtuu. Kerroin myös siitä, että Kiton peräaukon ympärillä on jotain pieniä näppulöitä ja Kito on kapsuttanut siitä kohtaa kaikki karvat pois. Lääkäri sano, että se voi johtua ihan likaisuudesta tai koiralla on allergia. Eläinlääkäri käski jättää piimän viikoksi pois ruoasta ja pesemään takapuolen ja soittamaan hänelle viikon päästä. Että tällästä pientä.

 

Lauvantai 11.9.2010 & Sunnuntai 12.9.2010:

No näinä päivinä lähinnä ihan normaalis treenailua. Kovasti harjoteltii seisomista ja harjoittelu alkaa tuottaa tulosta, nätisti se minun tyttä osaa jo seisoa. :) Ollaan harjoiteltu myös autojen ohitusta, maahan menoa ja vierelle tulemista. :)

Minun 12 viikkonen kultani